VEEIV palloventtiili, FIP  

Muoviventtiilit

 

Fluorotech tarjoaa korkealaatuisia FIP:n muoviventtiileitä teollisuuteen ja rakentamiseen. Laajasta varastostamme löytyvät veden (<+60 °C) ja mietojen kemikaalien kanssa käytettävät PVC-venttiilit, enemmän lämpöä kestävät PP- ja C-PVC-venttiilit sekä erinomaisesti kemikaaleja ja lämpöä kestävät PVDF-venttiilit. Myös metalliset venttiilit, joissa on joko PFA-, PP- tai PTFE-vuoraus, löytyvät tuoteohjelmastamme sovelluksiin, joissa vaaditaan metallin mekaanisia ja muovien kemiallisia ominaisuuksia. Kaikki venttiilit ovat helposti purettavissa ja siten myös helppoja huoltaa.


Muoviset palloventtiilit ovat ns. "sit stop" -laatua, eli venttiilin kiinni ollessa voi toisen pään putken irrottaa ja venttiili pitää, vaikka toisen puolen järjestelmässä olisikin painetta. Toimilaitteellisissa venttiileissä on myös mahdollisuus manuaaliseen käyttöön esimerkiksi hätätilanteiden varalta.

 

Korkealaatuisuus, pitkäikäisyys ja helppo huollettavuus ovat määräävimmät ominaisuudet Fluorotechin venttiilitarjonnassa.

Suunnittele venttiilit paineputkistoihin.

 
     

Valmistajan sivuille: http://www.fipnet.it/EN/ (Formature Iniezione Polimeri, FIP)

 

FIP muoviventtiilien esittelyvideot:

http://www.youtube.com/user/FIPinside/videos?feature=context-chv&sort=dd&page=1&view=0

 

Tuoteluettelot ja hinnastot

FIP Manuaaliset venttiilit esite

FIP Toimilaitteelliset venttiilit esite

VXEIV EasyFit palloventtiili - monipuolinen palloventtiili liimattavalla kauluksella

VEEIV EasyFit palloventtiili - monipuolinen palloventtiili liimattavalla kauluksella