Fluorotech on muovialan moniosaaja

Fluorotech on suomalainen teollisuutta ja rakentamista palveleva muoveihin erikoistunut palveluyritys ja tukkuliike. Olemme erikoistuneet teknisten muovien, rakennusmuovien, muoviputkistojen sekä muovien hitsauslaitteiden tarjoamiseen Suomessa, Pohjoismaissa ja Baltiassa. Olemme toimineet alalla menestyksekkäästi jo yli 20 vuotta.
Tarjoamme asiantuntevan palvelun, nopeat ja täsmälliset toimitukset sekä kumppanin, joka auttaa yritystäsi onnistumaan!

 

MuoviputkistotMuovimateriaalitMuovin työstöpalvelutMuovin hitsauslaitteet

 

 
Fluorotechin toimitusjohtaja Christian Sundberg Muoviteollisuus ry:n puheenjohtajaksi
21.11.2019

         
      Muoviteollisuus ry:n syyskokous valitsi 21.11.2019 uuden hallituksen. Pitkään puheenjohtajana toiminut Kimmo Kedonpää Pipelife Finland Oy:stä luovutti puheenjohtajuuden toisen polven muoviyrittäjä Christian "Titi" Sundbergille.

 

Muoviteollisuus Suomessa kehittyy monella alueella juuri nyt. Sundberg näkee monipuolisten muovien ja niitä jalostavan teollisuuden olevan aivan avainasemassa, kun rakennamme uutta resurssiviisasta ja kaikkia palvelevaa yhteiskuntaa.

Tässä kehityksessä, me omana toimialana, Suomessa haluamme olla vahvasti mukana, emme lainakaan syrjässä, Sundberg kiteyttää.

 

Hallituksen varapuheenjohtajiksi valittiin Kimmo Kedonpää Pipelife Finland Oy:stä ja Kristiina Ketomäki Plastep Oy:stä.

 

Muoviteollisuus ry on vuonna 1961 perustettu muovituotteita valmistavien yritysten oma elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen etujärjestö. Se on Elinkeinoelämän keskusliiton jäsen ja toimii laajassa yhteistyössä muiden järjestöjen ja sidosryhmien kanssa. Muoviteollisuus ry osallistuu alansa kansainväliseen yhteistyöhön muun muassa PlasticsEuropen ja monen muun alan yhteistyöjärjestön kautta.