PE-HD viemäröintiputkistot

 

 
Kuva Copyright Akatherm.  
       
Suunnittele PE-HD putkisto
tuotekirjaston avulla

PE-HD putkistojen käyttö on lisääntynyt koko ajan erilaisissa kiinteistöissä sekä laboratorioiden viemäröinneissä.

 

Fluorotechin tarjoama Akatherm:n PE-HD viemäröintiputkisto on keveytensä, vaivattoman ja nopean käsittelyn vuoksi helppo asentaa ja tuo asennuksessa säästettävän ajan vuoksi kustannussäästöjä, kun verrataan sitä esimerkiksi teräsputkiin tai paineellisiin PE-HD putkistoihin. Sähkömuhviasennukseen tarvittava hitsauskone painaa kevyimmillään alle 2kg ja myös puskuhitsaus liitostapana on edullinen ja helppo.

 

Putkisto kestää laboratorioiden kemikaaleja ja lyhytaikaisesti jopa kiehuvaa vettä. Putkiston käyttöikä on arvioitu olevan noin 50 vuotta. Käyttökohteita ovat kiinteistöjen sadevesiviemärit ja laboratorioviemärit.

 

Fluorotech varastoi Vantaalla yleisimmät PE-HD viemäriputkiston putket ja osat sekä kaikki putkiston asentamiseen tarvittavat koneet ja työkalut. Toimitamme isommatkin projektit muutaman viikon toimitusajalla. Tarjoamme myös suunnittelupalvelua yhdessä Akatherm:n kanssa, sekä annamme myös hitsauskoulutusta Vantaan palvelukeskuksessamme putkiston asentamiseen. Voimme tarvittaessa valmistaa mittakuvien mukaisia esivalmistettuja putkiston osia tuotantoyksikössämme.

 

PE-HD viemäröintiputkistot yleisesite