Fluorotech Logistiikkapalvelut

 

TOIMITUS HUOMISEKSI

Fluorotech Toimitus Huomiseksi palvelu toimittaa varastotuotteet seuraavaksi arkipäiväksi, kun teet tilauksesi palvelukeskuksellemme arkipäivänä klo 13 mennessä.
Sopimusasiakkaillemme voimme räätälöidä oman toimitusmallin.

 

PROJEKTITOIMITUS

Fluorotechin projektitoimitus on palvelu, jolla sovitut materiaalit ja tarvikkeet tuodaan sovittuna aikana työmaalle. Asiantuntevan myyjämme kanssa voit sopia toimitukset vaiheittain projektin etenemisen mukaan.

 

PIKALÄHETYS

Palvelukeskuksemme käsittelee pikalähetystilaukset nopeasti ja huolehtii parhaimman mahdollisen kuljetusratkaisun, jotta saat toimituksen mahdollisimman nopeasti perille. Pidämme sinut ajan tasalla toimituksen edistymisestä. Fluorotech Pikalähetys palvelut on käytössäsi palvelukeskuksemme aukioloaikoina maanantaista perjantaihin klo 8-16.00.

 

24/7 AMBULANSSI

Väistämättä voi tulla tilanteita, missä jokin osa tai osia tarvitaan välittömästi, jotta vältytään suuremmilta vahingoilta tai vaikkapa projektin myöhästymiseltä. Tällöin toimitamme varastostamme lähetyksen pikaisesti vaikkapa keskellä yötä. Sopimusasiakkaanamme sinulla on mahdollisuus sopia Fluorotechin 24/7 ambulanssipalvelun käyttöönotosta.

 

NOUTO

Tee tilauksesi asiakaspalveluumme etukäteen puhelimitse tai sähköpostilla, ja voit noutaa valmiiksi kerätyt tuotteet helposti ja nopeasti varastoltamme. Tervetuloa!