Palvelua ja asiantuntemusta kaksikymmentä vuotta

 

Oy Fluorotech Ltd on vuonna 1991 perustettu perheyritys. Yritys toimi aluksi Vanhalla Talvitiellä Helsingissä Gary Sundbergin vetämänä. Työntekijät olivat entisiä Teknolon-ryhmäläisiä, joten meillä on alalta lähes 40 vuoden kokemus. Sukupolvenvaihdos tapahtui vuonna 1996, kun Gary Sundberg siirtyi hallituksen puheenjohtajaksi ja toimitusjohtajaksi tuli hänen poikansa Christian Sundberg. Samaisena vuonna muutti yritys nykyisiin toimitiloihinsa Kivipyykintielle, Vantaalle.

Vuonna 2003 Gary Sundberg myi omistamansa Oy Fluorotech Ltd osakkeet Christian Sundbergille. Christianin siirryttyä hallituksen puheenjohtajaksi, yrityksen voimavarat ohjattiin kehitystyöhön. Osana kehitystyötä laajennettiin omistuspohjaa henkilöstöön, minkä ansiosta Fluorotechissä on säilynyt yrittäjähenkinen palvelukulttuuri. Yrityksemme omistavat 100% suomalaiset yksityishenkilöt, jotka työskentelevät Fluorotech yhtiöissä.

Vuonna 2004 Masterplastista tuli osa Fluorotech yhtiöitä. Yrityskaupan myötä Fluorotech yhtiöt pystyvät tarjoamaan asiakkailleen entistä parempaa palvelua ja laajempaa tuotevalikoimaa. Synergiaa syntyy myös kustannustehokkaammasta materiaalinhankinnasta ja yhteisestä logistiikasta. Tämä on luonnollisesti etu myös asiakkaillemme.

Tänään Fluorotech on teollisuutta ja rakentamista palveleva muoveihin erikoistunut palveluyritys. Olemme erikoistuneet teknisten muovien, rakennusmuovien sekä muovisten putkistojärjestelmien palveluratkaisujen tarjoamiseen Suomessa, Pohjoismaissa ja Baltiassa. Työllistämme yhdessä tytäryhtiömme Masterplastin kanssa noin 20 muovialan ammattilasta. Fluorotechin toimitusjohtajana toimii Christian Sundberg.